Wie we zijn

Bij Oldenzaalrepair bent u verzekerd van een hoogwaardige reparatie van uw mobiele apparaten (telefoons en tablets) tegen zeer betaalbare prijzen. Met meer dan 8 jaar technische ervaring in de industrie, kunnen onze deskundige technici snel het meest beschadigde apparaat repareren.

Gebroken glas / scherm vervangen

Oldenzaalrepair is gespecialiseerd in schermreparatie van mobiele telefoons. We vervangen gebarsten schermen en gebroken glas snel en tegen een betaalbare prijs. We vervangen schermen van mobiele telefoons op een breed scala aan mobiele telefoonmodellen, zoals de populaire iPhone 7 en Samsung Galaxy S8. We vervangen ook gebarsten of gebroken schermen op iPad en tablets. We hebben onze fysieke winkel waar we met plezier diensten aanbieden aan de lokale gemeenschap.

12 maanden garantie

Omdat wij overtuigd zijn van onze gekwalificeerde technici en wij uitsluitend werken met originele kwaliteitsonderdelen, geven wij 12 maanden garantie op iedere reparatie! Mocht het gerepareerde onder toch weer defect raken, repareren wij dit kosteloos opnieuw voor u.

Gratis diagnose

Oldenzaal Repair biedt je een gratis diagnose aan op basis van no-cure-no-pay. Zo kunnen wij voor je uitzoeken of je telefoon nog gerepareerd kan worden en wat dit gaat kosten. Mocht het zo zijn dat we je telefoon niet kunnen repareren dan hoef je ook niets te betalen